Shopping Cart

Тел: 0885 63 88 35

Безплатна доставка при поръчка над 200лв.

Доставка, Замяна и Връщане

Доставка и цени

Приоритет за “www.alinoart.com” е да направим вашето пазаруване възможно най-лесно, ефикасно и удовлетворяващо.

“ www.alinoart.com” изпълнява доставки до цяла България, като обикновено получавате своята пратка на следващият ден или в рамките на няколко работни дни, в зависимост от населеното място и от деня на вашата заявка. Всички пратки в рамките на страната се извършват от куриерска фирма Еконт или Спиди с опция “Преглед и Тест”, което ви позволява да пробвате на място избраните от вас артикули. Доставката може да се извърши до точен адрес или до офис на куриер във вашето населено място, в зависимост от желанието на клиента.

Цената на доставката под 100 лв варира от 3.00 лв. до 20+ лв. в зависимост от вашето местоположение и тежестта на пакета за доставка за цяла България.

Цената на доставката над 100 лв. е безплатна за цяла България.

Поръчки, направени до 16:00 часа, се обработват и изпращат на същият ден и пристигат при Вас на следващият ден. Всички поръчки направени в събота и неделя, се обработват и изпращат в понеделник и се доставят във вторник.  Отбелязваме,че е възможно забавяне на доставката в случай на променено работно време и/или празнични дни. За актуална информация и дни за доставка, моля посетете сайта на Еконт или Спиди. “www.alinoart.com” не носи отговорност за забавяне на пратките поради причини, извън нашият контрол. В натоварени периоди като разпродажби, празници или липса на наличност на артикулите, доставката може да отнеме от 7 до 10+ работни дни.

Разплащания

“www.alinoart.com” ви предлага вариант за разплащане само с наложен платеж (заплащане при получаване на пратката или разплащане с карта при куриера, в момента на получаване на пратката). Не събираме и не съхраняваме информация от лични карти, кредитни или дебитни карти.

Замяна и връщане

Ако поръчаният от вас артикул не отговаря на вашите очаквания, може да върнете, замените продукта с друг размер или друг артикул в рамките на 14 дни от получаването му. Ако желаете да замените артикула, но все още не сте решили с какво, “www.alinoart.com” ще ви предостави възможността да получите ваучер за нашият онлайн магазин на стойността, заплатена от вас.
Връщането на артикули става по куриер, като разходите по пратката се поемат от клиента.

Важно! За да върнете или замените артикул, всички от посочените по-долу условия трябва да бъдат изпълнени.

Условия за връщане и замяна:

1.В случай, че нямате регистрация в сайта ни “www.alinoart.com” уведомете ни за желанието си да върнете даден артикул като позвъните на 0885 638 835 или на имейл office@alinoart.com Нашият екип ще Ви даде подробни инструкции как да върнете желаният от вас продукт.

2. В случай, че имате регистрация от менюто горе в дясно “Моят профил” изберте “Поръчки”. След като ви зареди страницата изберете “Преглед” на съответана поръчка. На тази страница може да поискате да ви се възстанови цялата сума по поръчката или частично възстановяване (Частично възстановяване може да поискате в случаите, ако сте поръчали много продукти и някой от тах е с фабричен дефект или не отговаря на вашите нужди) Попълнете формуляра и опишете детайлно причините за искането за връщане на продукта/ите. Или просто се свържете с нас на 0885 638 835 или на имейл office@alinoart.com

3. Артикулът трябва да бъде върнат в търговски вид и в същото състояние, в което е получен – да бъде в оригиналната си опаковка, която не трабва да е деформирана или скъсана, да са налични всички етикети, да не е подлежал на каквато и да е обработка. Запазваме си правото да върнем и откажем замяна, ако е нарушен търговския вид на продуктите, които желаете да върнете.

4. Оригиналният Касовият бон от ЕКОНТ или Speedy – Товарителницата „Пощенски Паричен Превод“ и всички придружаващи артикулът документи трябва да бъдат приложени към пратката при замяна или връщане.

Ние от  “www.alinoart.com” запазваме правото си да не приемаме продукти, които не отговарят на описаните по-горе условия. Моля следвайте внимателно стъпките от 1 до 4, за да върнете или замените желаният артикул успешно.

При замяна на продукт за друг размер или друг артикул, моля изпратете продукта като следвате внимателно стъпките по-горе. Разходите за връщане на продукта са за сметка на клиента. В моментът, в който получим артикулът и се убедим, че е в състоянието описано в условията ни по-горе, нашият екип ще ви изпрати желаният нов артикул.

При генериране на ваучер за онлайн магазина “www.alinoart.com”, стъпките за замяна, описани по-горе важат изцяло. В моментът, в който получим артикулът и се убедим, че е в състоянието описано в условията ни по-горе, нашият екип ще генерира код на стойността, заплатена от вас (с изключение на заплатените куриерски услуги) и ще го изпрати към вас на мейлът, който сте оставили при първоначалната си поръчка. Ако желаете ваучерър да бъде изпратен на друг мейл, моля да го посочите във формулярът за замяна и връщане.

При връщане на закупен продукт, “www.alinoart.com” ще възстанови сумата по Банков път в срок от 10 дни след получаване на артикулът. Сумата ще бъде възвърната след като се уверим, че състоянието на върнатият продукт отговаря на условията, описани по-горе.

Моля внимавайте за правилното изписване на вашият телефонен номер, имейл за кореспонденция и посочен IBAN. Нашият екип не носи отговорност за неполучени суми или кореспонденция, недостигнала до клиента, поради грешно изписани детайли от страна на клиента.

Безплатна доставка

За поръчки над 200лв.

14 дни за връщане

Или замяна на продукт

Купони за намаление

При регистрация 10%

Изгодни цени

Продукти на супер цени